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REQUEST FOR TENDER NO. 23/661
RFT for Library Café / Catering Services

Addendum No. 01 – Date 10 November 2023
1. The following responses have been provided in response to questions raised regarding the RFQ:

	QUESTION NUMBER 
	QUESTION and ANSWER

	01
	Question:   

Schedule 3.1 of the RFT (Conditions for Participation), page 36, says 'not used'.  However, Part A of the RFT (Overview and Requirements), Section 2 (Instructions to tenderers), page 3-4, shows the below table which suggests tenderers must provide the documents in relation to Schedule 3.1. 

Are tenderers required to provide the documents in relation to Schedule 3.1 as outlined in the table found in Part A, Section 2?


Response:
The Table provided at Part A (Overview and Requirements), Section 2.1 (Page 3) is incorrect. As per Schedule 3.1 (Additional Conditions for Participation), Page 36, this section has not been used and there is no requirement for prospective tenderers to respond to the items listed in the Table at Part A.

Tenderers are to respond to all other requirements as detailed within the Request for Tender.  



	02
	Question: 

Similarly, Schedule 4 of the RFT (Price Schedule), page 56, says 'not used'.  Are tenderers required to provide a price schedule?


Answer: 

No. At this stage of the procurement process, tenderers are not required to provide a price schedule (Schedule 4 – Price Schedule has not used).
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